Adresgegevens 
Informatie aanvragen 
 Nieuws
 Links

VK Business Software Microloon te gebruiken via King


Website Microloon
 

Eenvoudig en snel verlonen

Met Microloon kun je eenvoudig, efficiŽnt en deskundig de loonadministratie voeren voor iedere branche. Geschikt voor elk soort MKB bedrijf of accountants- en administratiekantoren. Zowel online als offline compleet in functionaliteit en altijd up-to-date volgens de laatste wet- en regelgeving. Met diverse koppelingen & aanvullende services. Dit salarissoftwarepakket is nu ook te gebruiken via King.

Salarissoftwarepakket Microloon te gebruiken via King

Organisaties kunnen ervoor kiezen om hun loonadministratie niet uit te besteden. Salarissoftwarepakketten zoals Microloon zijn ingericht om de verloning voor medewerkers zelf te doen. Microloon biedt een pakket aan dat gekoppeld kan worden aan King, waardoor je direct, eenvoudig, efficiŽnt en deskundig de loonadministratie kan voeren en de journaalposten kunnen worden ingelezen in King. Deze koppeling is beschikbaar voor het MKB of accountants- en administratiekantoren en aan te vragen via King.

Microloon ontwikkelt al meer dan 30 jaar salarissoftware voor het MKB en de Accountancy-branche. Het programma is in staat berekeningen voor elke branche uit te voeren, heeft o.a. koppelingen met de Belastingdienst en pensioenfondsen en een zeer deskundige helpdesk met jarenlange ervaring in salarisadministratie. Microloon voldoet altijd aan de laatste wet- en regelgeving en is zeer voordelig geprijsd, bij slechts enkele berekeningen ťn bij duizenden berekeningen per maand.

Microloon is aan te vullen met extra services speciaal voor accountants- en administratiekantoren. Zo is er de mogelijkheid om administraties massaal te verwerken met het Lonen Administratie Dashboard. Met de Excel Periode Import is het verwerken van mutaties geen kwestie van uren, maar slechts ťťn druk op de knop.

Voor het MKB is er als aanvullende dienst de Nakijkservice, waarbij de ervaring Microloon medewerkers de administratie zorgvuldig controleren alvorens aangifte gedaan wordt. De online portal MijnSalarisPostvak geeft zowel de werkgever als werknemers een veilige omgeving om vertrouwelijke informatie als salarisspecificaties, jaaropgaven, of andere documenten op een beveiligde manier toegankelijk te maken voor de juiste personen.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden van Microloon in combinatie met King? Neem gerust contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.


>> Informatie aanvragen
 

Links

Website Microloon