Adresgegevens 
Informatie aanvragen 
 Nieuws
 Links

VK Business Software is gecertificeerd dealer en consultant van King Business Software


Link: Website King Business Software    Link: Website King Mobile    Link: King Enterprise
Link: Website King Business Software

Kies voor 35 jaar ervaring in Business Software.
King
: hét pakket voor je Financiële en Logistieke administratie !

   King-dealer
Bij een King-dealer kun je terecht voor een demonstratie van King en voor informatie en advies. Zij kunnen je precies vertellen welke versie van King het beste aansluit op jouw eisen en wensen. Daarnaast kunnen ze je ondersteunen bij de implementatie van King.

   King-consultant
King-consultants beschikken over diepgaande kennis van King en kunnen je helpen King z in te richten dat jouw bedrijfsvoering optimaal wordt ondersteund. King-consultants kunnen je helpen bij ingewikkelde implementatietrajecten en kunnen ook instructie op locatie verzorgen.

   Gecertificeerd King-dealer
Dit persoonlijke certificaat op naam van F. van Kemenade geeft jou als (aanstaand) King-gebruiker de garantie, dat VK Business Software alle kennis in huis heeft om je vakkundig te begeleiden bij de implementatie van King.

Gecertificeerd King-dealer Uitvergroten


King: Een nieuwe kijk op jouw business
Op zoek naar een goed pakket voor je financiële of logistieke administratie? Dan is King hét pakket voor jou. Je hele bedrijf is afhankelijk van je administratie. Die vertrouw je dus niet toe aan zomaar een pakket.

 • Nederlands product
  King is een puur Nederlands product, ontwikkeld door Quadrant Software B.V. uit Capelle aan den IJssel. Quadrant werd opgericht in 1981 en introduceerde King in 1987. Inmiddels werken tienduizenden bedrijven in Nederland met King, en dat worden er elke dag meer.
 • Uitstekende prijs/prestatieverhouding
  King is betrouwbare financiële en logistieke standaardsoftware, speciaal ontwikkeld voor het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) in Nederland. King voldoet aan de eisen en wensen die ondernemers aan hun administratieve software stellen. King is branche-onafhankelijk en is in gebruik bij allerlei bedrijven en instellingen, van eenmanszaak tot grote MKB-onderneming, van handelsbedrijf tot accountantskantoor. Kortom: alle MKBers kunnen met King aan de slag. Door het grote aantal King-gebruikers kan de prijs van King, ondanks de enorme ontwikkelingskosten, betaalbaar blijven. En daar profiteert iedereen van.
 • Flexibel en uitbreidbaar
  King is leverbaar in 8 versies: van alleen boekhouden, met of zonder facturering, tot complete financiële en logistieke automatisering, inclusief relatiebeheer, uren- en projectenadministratie en mobiele toepassingen.
 • Gebruiksvriendelijk
  King software is gemakkelijk in het gebruik, ook voor ondernemers met een beperkte kennis van boekhouden. King is toegespitst op de dagelijkse praktijk. U bent dus snel met het pakket vertrouwd.
 • Mogelijkheden
  Op de website van King Software vindt u een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden van de verschillende
  King Oplossingen.
 • Accountantsregeling
  Accountants(kantoren) en administratiekantoren kunnen gebruik maken van de accountantsregeling. Zij kunnen King aanschaffen met een staffelkorting op het eigen King abonnement.
 • Computer / Netwerk
  King is een 32-/64-bits Windows-applicatie en zal goed kunnen draaien op computers die correct werken onder Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 versie 1703 of hoger, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012 / Windows Server 2012 R2 en Windows Server 2016.
  Oudere besturingssystemen worden door Microsoft niet meer ondersteund; de goede werking van King onder deze oudere systemen kan daarom niet meer worden gegarandeerd.
Link: King Oplossingen

King Webwinkel

Voor de prijs van een enkele advertentie in een magazine ben je ook een heel jaar lang met een webwinkel aanwezig op internet!

Jouw webwinkel gekoppeld aan jouw administratie! De artikelen, voorraad, tarieven, prijsafspraken, klantgegevens, enz. komen uit King en de bestellingen en de nieuwe klanten komen vanuit de webwinkel weer binnen in King, waar ze verder kunnen worden verwerkt. Volledige integratie dus met je King-administratie. Je hebt altijd de actuele cijfers tot je beschikking en je hoeft niets meer dubbel in te voeren.


>> Informatie aanvragen
 

Links

Link: Website King Business Software


Webwinkel referenties

Link: www.attitudeholland.nl
www.attitudeholland.nl

Link: www.jarco.nl
www.jarco.nl
www.yamipets.nl
www.naturalfreshmeat.nl

Link: www.ofa-nederland.nl
www.ofa-nederland.nl

www.pompentechniek.com
www.pompentechniek.com

www.sportlavit.nl
www.sportlavit.nl

Link: www.thinqk.com
www.thinqk.com

Link: www.verpas.nl
www.verpas.nl