Adresgegevens 
Informatie aanvragen 

 Nieuws
 Links

VK Business Software voor Elvy Factuurverwerking met KING Software


Elvy Factuurverwerking

Met Elvy Factuurverwerking creëert u controle, inzicht en efficiëntie in uw factuurstromen. Door de volledige integratie met King worden facturen makkelijk herkent en ontvangt u een boekingsvoorstel op basis van de stambestanden uit King. Vanuit Elvy kunt u eenvoudig stamgegevens aanmaken en bijwerken. Aanpassingen worden direct in King doorgevoerd. Het boekingsvoorstel wordt zo compleet mogelijk gepresenteerd, maar is door de medewerker nog volledig aan te passen. Na controle wordt de factuur gearchiveerd in King en de boeking geblokkeerd voor betaling.

Uitgebreide fiatteringsmogelijkheden

Elvy biedt ook uitgebreide mogelijkheden om het goedkeuringsproces binnen uw organisatie vorm te geven. Aan de hand van de boekingsgegevens kan Elvy bepalen wie er wanneer moet fiatteren, zoals op basis van projecten, kostenplaats, grootboekrekeningen etc. Elvy heeft een waterdichte fiattering waardoor u precies weet waar een factuur zich in de organisatie bevindt. Na volledige goedkeuring middels het online fiatteringsportaal of de Elvy App wordt de boeking vrijgegeven voor betaling in King.

Elvy App

Met de Elvy App kunt u overal uw facturen fiatteren en heeft u direct inzicht in de belangrijkste factuurgegevens. Met één druk op de knop kunt u snel en makkelijk facturen goedkeuren, afkeuren en doorsturen. U kunt notities en bijlagen terugzoeken of nieuwe notities en bijlagen toevoegen. Met de gratis app is het ook mogelijk om facturen en bonnetjes te uploaden voor de verdere verwerking in Elvy. De app is tevens te gebruiken voor het indienen van declaraties met de oplossing Elvy Declaratieverwerking.

Elvy Factuurverwerking

Kenmerken Elvy Factuurverwerking

  • Real-time koppeling en volledige integratie met King
  • Eenvoudig aanmaken en bijwerken van crediteur- en debiteurgegevens
  • Verwerken van zowel kosten- als goederenfacturen
  • Uitgebreide mogelijkheden voor fiattering
  • Digitaal facturenarchief
  • Inclusief gratis app
  • Onbeperkt aantal facturen en administraties

Elvy Factuurverwerking is onbeperkt in het verwerken van facturen en administraties. Afhankelijk van uw situatie kan er gekozen worden voor een abonnementsmodel per maand of een eenmalige aanschafprijs met jaarlijkse onderhoudskosten. U weet van tevoren waar u aan toe bent!

Wilt u meer informatie over de koppeling tussen King en Elvy Factuurverwerking? Neem dan contact op met VK Business Software.

>> Informatie aanvragen
 

Links

Logo Elvy
www.elvy.nl