Adresgegevens 
Informatie aanvragen 

 Nieuws
 Links

VK Business Software is Businesspartner van TriFact365


TriFact365 Scan en Herken software

Met behulp van TriFact365 kan je tijd besparen door je facturen en bonnetjes digitaal te verwerken. Inkoopfacturen, verkoopfacturen en bonnetjes zijn eenvoudig up te loaden via de TriFact365 webportal, e-mail en de mobiele app. Door middel van gebruik van 'machine learning' kan de software realtime boekingsvoorstellen presenteren. Deze hoeven alleen gecontroleerd te worden, waarna ze geboekt kunnen worden in de KING Software.

Binnen TriFact365 heb je de mogelijkheid tot het instellen van verscheidene autorisatiestromen. Dit kan zowel voor als na het boekingsvoorstel. De boeking komt zo altijd bij de juiste persoon terecht ter goedkeuring.


Ontdek de Boekhoudfabriek van TriFact365

Boekhoudfabriek van TriFact365


TriFact365 mobiele app

Met de mobiele app van TriFact365 kun je eenvoudig foto's maken van bonnetjes en deze direct in de juiste werkstroom uploaden. Handig voor als er veel bonnetjes in omloop zijn bij jou of je klant. Daarnaast is het ook mogelijk om facturen via de mobiele app te autoriseren.

De mobiele app van TriFact365 is gratis te downloaden via de App Store (iOS) en de Google Play Store (Android).


Voordelen TriFact365

  • Tijdwinst via slimme algoritmen
  • Alle facturen digitaal op één plek in de cloud
  • Online archief
  • Digitale audit trail
  • PDF-splitter zodat eenvoudig een stapel facturen geüpload en verwerkt kan worden
  • Verscheidene autoristatiemogelijkheden
  • Mobiele app voor het uploaden van bonnetjes

Laagdrempelige implementatie

De kracht van de koppeling met King Business Software is te vinden in de laagdrempelige implementatie. Het is nu voor het eerst mogelijk om plug-and-play verbinding te maken met KING. Vanaf KING 5.60 wordt namelijk standaard de KING Connector meegeleverd waardoor deze eenvoudige koppeling beschikbaar is binnen alle KING Maandabonnementen met de module digitaal archief (Plus versies).

Als ondernemer én accountant kun je vanaf vandaag nog sneller en nog eenvoudiger de administratie bijwerken in KING. TriFact365 is dé Scan en Herken cloudoplossing voor realtime verwerking van bonnetjes, inkoop- en verkoopfacturen. Papieren facturen, UBL– of PDF-facturen kunnen op deze manier eenvoudig worden gedigitaliseerd, geboekt en gearchiveerd in je boekhouding.

De online webapplicatie staat bekend om de combinatie van een hoog gebruiksgemak, uitstekende support en de scherpste tarieven van Nederland.


Werk je met KING en wil je een koppeling realiseren tussen TriFact365 en jouw administratie(s). Neem dan contact op met VK Business Software.

>> Informatie aanvragen
 

Links

Logo TriFact365
www.trifact365.com