Adresgegevens 
Informatie aanvragen 

 Nieuws
 Links

VK Business Software is consultant voor KING Software


Website KING Software
KING Software is sinds juli 2020 de nieuwe handelsnaam voor online boekhoudpakket MUIS Software, accountancy platform ctrl en ERP-oplossing King Business Software.


KING Software    KING WMS    KING ERP - Enterprise

Kies voor meer dan 40 jaar ervaring in Business Software.
KING Software
hét pakket voor je Financiële en Logistieke administratie !

   KING-dealer
Bij een KING-dealer kun je terecht voor een demonstratie van KING Software en voor informatie en advies. Zij kunnen je precies vertellen welke versie van KING het beste aansluit op jouw eisen en wensen. Daarnaast kunnen ze je ondersteunen bij de implementatie van KING.

   KING consultant
KING consultants beschikken over diepgaande kennis van KING Software en kunnen je helpen KING z in te richten dat jouw bedrijfsvoering optimaal wordt ondersteund. KING consultants kunnen je helpen bij ingewikkelde implementatietrajecten en kunnen ook instructie op locatie verzorgen.

   Gecertificeerd KING-dealer
Frank van Kemenade van VK Business Software heeft met goed gevolg het Dealerexamen afgelegd, ten gevolge waarvan VK Business Software zich Gecertificeerd KING-dealer mag noemen. Dit certificaat geeft jou als (aanstaand) gebruiker van KING Software de garantie, dat VK Business Software alle kennis in huis heeft om je vakkundig te begeleiden bij de implementatie van KING.

VK Business Software heeft met ingang van september 2023 het dealerschap van KING Software overgedragen aan KING Expert Center van Zutphen Automatisering B.V..
VK Business Software blijft actief met KING Software en gaat verder als KING consultant.

>> Nieuws september 2023
Website KING Software
Ben je op zoek naar een goed pakket voor je financiële of logistieke administratie? Dan is KING hét pakket voor jou. Je hele bedrijf is afhankelijk van je administratie. Die vertrouw je dus niet toe aan zomaar een pakket.

 • Nederlands product
  KING is een puur Nederlands product, ontwikkeld door Quadrant Software B.V.. Quadrant werd opgericht in 1981 en introduceerde KING in 1987. Inmiddels werken duizenden bedrijven in Nederland met KING, en dat worden er elke dag meer.
 • Uitstekende prijs/prestatieverhouding
  KING is betrouwbare financiële en logistieke standaardsoftware, speciaal ontwikkeld voor het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) in Nederland. KING voldoet aan de eisen en wensen die ondernemers aan hun administratieve software stellen. KING is branche-onafhankelijk en is in gebruik bij allerlei bedrijven en instellingen, van eenmanszaak tot grote MKB-onderneming, van handelsbedrijf tot accountantskantoor. Kortom: alle MKBers kunnen met KING aan de slag. Door het grote aantal KING-gebruikers kan de prijs van KING, ondanks de enorme ontwikkelingskosten, betaalbaar blijven. En daar profiteert iedereen van.
 • Flexibel en uitbreidbaar
  KING is leverbaar in meerdere versies: van alleen boekhouden, met of zonder facturering, tot complete financiële en logistieke automatisering, inclusief relatiebeheer, uren- en projectenadministratie en mobiele toepassingen.
 • Gebruiksvriendelijk
  KING Software is gemakkelijk in het gebruik, ook voor ondernemers met een beperkte kennis van boekhouden. KING is toegespitst op de dagelijkse praktijk. Je bent dus snel met het pakket vertrouwd.
 • Computer / Netwerk
  KING is een 32-/64-bits Windows-applicatie en zal goed kunnen draaien op computers die correct werken onder Windows 8.1, Windows 10 versie 1709 of hoger, Windows Server 2012 / Windows Server 2012 R2, Windows Server 2016 en Windows Server 2019.
  Een correcte werking van KING onder oudere besturingssystemen, die door Microsoft niet meer worden ondersteund, kunnen daarom niet meer worden gegarandeerd.
 • Mogelijkheden
  Op de website van KING Software vindt je een uitgebreid overzicht van de mogelijkheden van de verschillende
  KING Oplossingen en Producten.
KING Oplossingen

KING Webwinkel

Voor de prijs van een enkele advertentie in een magazine ben je ook een heel jaar lang met een webwinkel aanwezig op internet!

Jouw webwinkel gekoppeld aan jouw administratie! De artikelen, voorraad, tarieven, prijsafspraken, klantgegevens, enz. komen uit KING en de bestellingen en de nieuwe klanten komen vanuit de webwinkel weer binnen in KING, waar ze verder kunnen worden verwerkt. Volledige integratie dus met je KING-administratie. Je hebt altijd de actuele cijfers tot je beschikking en je hoeft niets meer dubbel in te voeren.

KING is te koppelen met webwinkels van verschillende aanbieders, zoals bijvoorbeeld BizzView (van IB-Vision), Digital JRNY (voorheen bekend onder Syveon) of WooCommerce.


>> Informatie aanvragen
 

Links

Logo KING Software
www.kingsoftware.nl


Webwinkel referenties

Webwinkel Attitude Holland
www.attitudeholland.nl

Webwinkel Jarco
www.jarco.nl

Webwinkel Ofa Nederland
www.ofa-nederland.nl

Webwinkel Jansen Pompentechniek
www.pompentechniek.com

Webwinkel Sport Lavit
www.sportlavit.nl

Webwinkel Thinqk Pump Parts
www.thinqk.com

Webwinkel Verpas
www.verpas.nl

Webwinkel Yamipets Sjef's Cuisine
www.naturalfreshmeat.nl
www.sjefscuisine.nl
www.yamipets.nl

Webwinkel z.one store
www.zonestore.nl

Webwinkel De Zuidmolen
www.de-zuidmolen.nl